avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cerere ajutor judiciar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cerere ajutor judiciar

La cat timp se poate cere din nou ajutor judiciar, mai exact scutire taxa de timbru, exista un termen, odata pe an, dupa 6 luni?
Am primit anul trecut in septembrie o scutire de taxa de timbru si vreau sa cer acum la un alt proces, mentionez ca la cel din septembrie sunt inca in judecata.

Alte discuții în legătură

Taxa judiciarã de timbru: stabilire, scutire de la platã GheorgheFloroiu GheorgheFloroiu Taxa de timbru se stabileşte de către instanţă după examinarea cererii de chemare în judecată şi cuantumul acesteia va fi comunicat reclamantului la ... (vezi toată discuția)
Venituri modeste si taxa judiciara de timbru ioanandrei ioanandrei Va rog , o lamurire: 1. Cauza evaluabila in bani. Instanta de fond : TRIBUNALUL. RECLAMANTA plateste TAXA JUDICIARA DE TIMBRU la valoarea declarata . Pierde ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru la dezbatere succesiune-cum procedez ? adevar2014 adevar2014 am depus un dosar la judecatorie privn dezbaterea unei mosteniri, fiindac alta cale nu avem inafara de instanta , pt ca nu se inteleg mostenitorii am platait ... (vezi toată discuția)