avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Achizitie masina pe firma
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Achizitie masina pe firma

Buna,
Microintreprindere neplatitoare de tva doreste sa achizitioneze o masina cu 5 locuri. Masina va fi condusa de catre unul dintre asociati in scopuri personale si ale activitatii economice. Intrebarea ar fi daca asociatul care nu detine nici o alta functie in firma respectiva si care va conduce masina are nevoie de imputernicire din partea firmei pt a conduce masina sau nu. Si daca da trebuie facuta la notar imputernicirea?

ms
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism pe microintreprindere svstrategicteam svstrategicteam Buna ziua. As avea si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. O microintreprindere neplatitoare de TVA vrea sa achizitioneze un autoturism ce va fi folosit de ... (vezi toată discuția)
Modificare din platitor in neplatitor tva carla.dinu carla.dinu Buna ziua.As dori sa aflu daca o societate comerciala prestatoare de servicii, infiintata acum 5 ani ca platitoare TVA poate sa devina neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pt deplasari administrator microintreprindere florinps florinps Buna ziua, Am o nelamurire si sper sa gasesc aici un raspuns. Sunt asociat, administrator si unic angajat pe functia Director Societate Comerciala la un SRL ... (vezi toată discuția)