avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare credit in alta tara
Discuție deschisă în Executare silită

Executare credit in alta tara

Bună seara! Va rog sa ma ajutati cu informații in ceea ce privește executarea unui credit. Este vorba despre o rudă care a făcut un împrumut împreună cu soțul pt o afacere. Au plătit împreună parțial creditul acordat de o bancă in România. Apoi au divorțat. El a rămas cu afacerea in România si nu a mai plătit ratele restante, iar ea a plecat cu contract de muncă în sistemul sanitar intr-o țară din Europa. Intrebarea este daca ea poate fi urmărită în afara României pt creditul restant ce a fost acordat celor 2 soti cu mai bine de 10 în urmă. Ea a strîns parțial niste bani si ar fi vrut sa cumpere o locuință în țară în care locuiește si muncește de 10 ani, dar ii teamă că banii pe care i-a strîns din greu va fi nevoită să îi dea la banca din România. Ea nu a beneficiat de nimic de pe urma afacerii. Deci, banca din România o poate executa silit in cealaltă țară? Va mulțumesc frumos pt răspunsuri! Toate cele bune!

Alte discuții în legătură

Divizare imprumut banca doinagherasim doinagherasim S-a facut un imprumut la banca pt achizitionarea unui apartament de catre un cuplu, fiind proaspeti casatoriti, pe termen de 30 ani. Garantie fiind pus ... (vezi toată discuția)
Divort, credit Vera29 Vera29 Buna ziua ! Sunt pe cale de a divorta de soțul meu si as avea o întrebare la care as dori un răspuns va rog an anul 2007 soțul a făcut un ... (vezi toată discuția)
Imprumut mareboys mareboys As dori si eu un raspuns la urmatoarea chestiune: impreuna cu prima sotie am cumparat un apartament in care am ramas eu cu copilul in urma divortului si a ... (vezi toată discuția)