avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcari sector 4
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcari sector 4

Buna, am si eu o situatie. Mama prietenului meu este propietara pe doua apartamente, unul in Sector 3 si celalalt in Sector 4, si are doua masini inmatriculate pe numele dansei. Prietenul meu se v-a muta in apartamentul din sectorulul 4, avand nevoie de un loc de parcare. Cum se poate proceda in asa fel incat sa nu se piarda nici locul din sectorul 3, si sa poata lua unul si in sectorul 4 ?
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2019
layla951, utilizator

Alte discuții în legătură

Loc parcare ionescumariaelena ionescumariaelena am inteles ca s-a schimbat legea/regulamentul pt locurile de parcare de resedinta si nu mai exista interval orar in care sa poata parca si altii, cum era pina ... (vezi toată discuția)
Timp maxim in care se poate considera parcare pe domeniu public nitzu88 nitzu88 Buna seara, Va deranjez cu o intrebare despre un subiect de care cred ca ne lovim toti cei care traim in mediul urban zi de zi: parcarea pe domeniul public. O ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,tatăl meu ,unic proletar a mașinii a murit .succesiunea ... Gia77 Gia77 Buna ziua,tatăl meu ,unic proletar a mașinii a murit .Succesiunea nu a fost făcută .Am primit somatie de la Poliția Locală sector 3 sa mut mașina pentru ... (vezi toată discuția)