Fcornel 
	    	Utilizator

Fcornel 
	    	Utilizator	    

trandafir2, moderator
 trandafir2, moderator 	
			 Fcornel 
	    	Utilizator

Fcornel 
	    	Utilizator	    

trandafir2, moderator
 trandafir2, moderator 	
			 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat 	
			 ionut1559	                   

Buna seara am si eu o intrebare am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.53 in aerul expirat si permisul suspendat am fost de am dat probele de sange ce o sa ... (vezi toată discuția)
	                    ionut1559	                   

Buna seara am si eu o intrebare am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.53 in aerul expirat si permisul suspendat am fost de am dat probele de sange ce o sa ... (vezi toată discuția)

cristinaa1	                   

Buna ziua,
Am fost trimisa in judecata in baza art.336 alin.1. Am avut o alcolemie de 0,42 la testul etilotest si la recoltarea 0,95 mg/l alcool pur in sange. ... (vezi toată discuția)
	                    cristinaa1	                   

Buna ziua,
Am fost trimisa in judecata in baza art.336 alin.1. Am avut o alcolemie de 0,42 la testul etilotest si la recoltarea 0,95 mg/l alcool pur in sange. ... (vezi toată discuția)

adiadrian24	                   

Buna ziua, as dori sa stiu ce se poate intampla in cazul in care am fost oprit de politie in stare de ebrietate cu o alcolemie mai mare de 0,50 in aerul ... (vezi toată discuția)
	                    adiadrian24	                   

Buna ziua, as dori sa stiu ce se poate intampla in cazul in care am fost oprit de politie in stare de ebrietate cu o alcolemie mai mare de 0,50 in aerul ... (vezi toată discuția)