avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Ce se intampla daca nu mă prezint în instanța?
Discuție deschisă în Executare silită

Ce se intampla daca nu mă prezint în instanța?

Am un dosar pe rol, în calitate de intimat debitor, nu am plătit un credit la timp , deși l am achitat acum Dupa ce am primit o citatie , se poate judeca in lipsa mea?pot primi amenda ca nu ma prezint?
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2019
Brodacs, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:13, 17 Aprilie 2019
Nu primiti amenda. Dar recomand sa transmiteti instantei o adresa, impreuna cu toate documentele ce justifica faptul ca ati facut plata, pentru ca instanta sa nu admita cererea. Altfel va treziti cu executare pe aceeasi suma achitata.

Totusi, citatia este pentru ce fel de proces? Pentru ca executarea siltia a unui contract de credit presupune doar incuviintarea (si nu se citeaza partile).
Cum transmit o adresa instanței! Multumesc mult pt raspuns
Stadiu procesual al dosarului : apel. Obiect: încuviințarea executării silite ,asa scrie
Ati fost citat? Sau doriti dvs sa transmiteti asa o adresa? Pentru ca repet: nu se procedeaza la citare in incuviintare.

Formulati adresa si o transmiteti prin posta romana pe adresa instantei. Mentionati nr. de dosar in adresa. Sau puteti transmite pe email.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2019
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot vedea un dosar de executare pps pps Acum ceva timp un prieten a vazut pe portal.just.ro ca are un dosar de tipul: Obiect dosar:investire cu formulă executorie. Bun, stia ca si niste colegi au ... (vezi toată discuția)
Cerere de incuviintare executare silita MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Buna ziua. Sora mea are un imprumut de nevoi personale la banca de 5000 euro si nu a mai putut achita ratele, ultima rata a achitat-o in septembrie 2008. Desi ... (vezi toată discuția)
Recurs - incuviintare executare silita... viorelh viorelh Societatea la care sunt administrator este...\" chemata in instanta in caliatate de intimat in proces cu o alta societate... prin BEJ...in calitate de ... (vezi toată discuția)