avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1553 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Buna ziua ! As dori sa știu cum se procedează la un divorț cu împărțirea bunurilor in cazul in care apartamentul este luat cu rata cu ipoteca și ce proces trebuie intentat !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:43, 27 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
orice impartire a bunurilor se numeste partaj. acesta poate fi urmarea unui contract autentic, daca partile se inteleg, sau a unei actiuni in instanta, daca nu.
implicati si banca.. fie ca faceti partajul amiabil sau in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

N-am facut partajul la apartament... outofside outofside Buna ziua tuturor, am urmatorul caz: - m-am casatorit - am luat credit ipotecar si am cumparat un apartament - am divortat si am declarat ca n-avem de facut ... (vezi toată discuția)
Partaj fara avocat? ancutub ancutub buna ziua. am terminat procesul de divort in octombrie 2009. as dori sa incep si proces de partaj , dar as vrea sa stiu daca se poate si fara avocat si ce acte ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil; solutie impartire bunuri in coproprietate? miha_radu miha_radu Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema: eu si sotul meu, cu care sunt casatorita de 5 ani, dorim sa divortam pe cale amiabila din ... (vezi toată discuția)