avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Încasare titlu despăgubire anrp de la cec bank
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Încasare titlu despăgubire anrp de la cec bank

Titlul de despagubire este emis pe numele a trei titulari. Despagubirea de acorda in transe. Pentru a intra in posesia sumei cuvenite din titlul emis pentru prima transa este necesar ca doi titulari sa imputerniceasca pe unul dintre ei sa ridice banii, legal cu procura întocmită de notar. Nedumerirea mea rezida in faptul ca functionarul de cec bank a facut precizarea ca trebuie prezentate pentru fiecare transa ,anual alte procuri care contravin precizări ordinului MF din 2017 care precizează că procurile se întocmesc o singură dată la emiterea primei tranșe de despăgubire si este valabilă și pentru următoarele tranșe până la achitarea sumei totale cuvenite.

Alte discuții în legătură

Titlu de plată emis în baza legii nr.165/2013 Coralia78 Coralia78 După 11 ani de plimbări prin instanțe și diverse autorități, în martie 2017 s-a emis titlul de plată pe numele persoanei îndreptățite reprezentând ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform ... rocky rocky Buna ziua, Impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform titlului de plata emis de ANRP. Banii au fost virati de Ministerul Finantelor, catre CEC ... (vezi toată discuția)
Am un dosar la anrp din anul 2013 pentru despagubiri pe legea ... sandubangu sandubangu Am un dosar la ANRP din anul 2013 pentru despagubiri pe Legea 10.Am gasit pe situl Ministerului Finantelor un ordin de plata (OP) emis pentru dosarul meu (cu ... (vezi toată discuția)