Buna ziua,
Cum as putea sa-mi vad sora acasa la ea sau la spital,daca cumnatul meu ar incerca contariul ?
Din cate intelegem,eu si mama mea,sora mea este internata la spitalul de psihiatrie !Tot ce mai stim
de la ea este prin intermediul celularului cumnatului,dar acesta nu ne-a spus si nu vrea sa ne spuna
unde este internata exact ! I-a luat celularul inca de acasa !
Cumnatul meu a lucrat in SRI,acum este pensionar si inca de cand lucra ii telefona acasa de mai multe ori pe zi pentru a o intreba ce face,unde este ! Este de o gelozie extrema ! Toate miscarile surorii mele au fost controlate la modul absolut si cu toate astea mereu i-a adresat injurii:curvo,tuto,mincinoaso,etc.
Acum sora mea a ajuns o legume ! Am 3 filmulete,facute de fiul lor la cererea sorei de dupa mine,care spun totul ! Ii este frica ca sora mea o sa divorteze si o santajeaza ca n-o sa mai finanteze
facultatea fiului lor si vrea s-o rupa total de noi !
Vara trecuta cand au fost la noi,i-a spus ca daca vrea sa vina sa se duca la munca ! Sora mea a
avut la intrarea in aceasta casnicie 2 garsoniere(la Sf.Gheorghe de CV si la Tulcea)+Oltcit+job,deci era independenta! Apoi si-a vandut garsonierele si masina si au un apartament ,iar el n-a mai lasat-o sa lucreze ! Practic a sechestrat-o si a transformat-o in sclava !
Acum 10 ani,cand m-am intors din Italia,sora mea imi spunea:,,mi-am pierdut increderea in
mine,nu mai sunt eu insami”!
Noi acasa la partinti(tata este mort)am fost 4 copii: eu(cel mai mare,profesor),sora de dupa mine(asistent medical),sora mijlocie(avocat) si cea in cauza(a terminat drept administrativ)!
Ma gandesc ,daca va fi cazul, sa chem 112 !
Am fost,cred ,la un pas de a-mi pierde sora si ma gandesc,daca va fi cazul, sa-l dau in judecata pe cumnat !
Dumneavoastra,legal, ce ma sfatuiti ?
Multumesc anticipat !