avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

familie

Buna ziua,
Cum as putea sa-mi vad sora acasa la ea sau la spital,daca cumnatul meu ar incerca contariul ?
Din cate intelegem,eu si mama mea,sora mea este internata la spitalul de psihiatrie !Tot ce mai stim
de la ea este prin intermediul celularului cumnatului,dar acesta nu ne-a spus si nu vrea sa ne spuna
unde este internata exact ! I-a luat celularul inca de acasa !
Cumnatul meu a lucrat in SRI,acum este pensionar si inca de cand lucra ii telefona acasa de mai multe ori pe zi pentru a o intreba ce face,unde este ! Este de o gelozie extrema ! Toate miscarile surorii mele au fost controlate la modul absolut si cu toate astea mereu i-a adresat injurii:curvo,tuto,mincinoaso,etc.
Acum sora mea a ajuns o legume ! Am 3 filmulete,facute de fiul lor la cererea sorei de dupa mine,care spun totul ! Ii este frica ca sora mea o sa divorteze si o santajeaza ca n-o sa mai finanteze
facultatea fiului lor si vrea s-o rupa total de noi !
Vara trecuta cand au fost la noi,i-a spus ca daca vrea sa vina sa se duca la munca ! Sora mea a
avut la intrarea in aceasta casnicie 2 garsoniere(la Sf.Gheorghe de CV si la Tulcea)+Oltcit+job,deci era independenta! Apoi si-a vandut garsonierele si masina si au un apartament ,iar el n-a mai lasat-o sa lucreze ! Practic a sechestrat-o si a transformat-o in sclava !
Acum 10 ani,cand m-am intors din Italia,sora mea imi spunea:,,mi-am pierdut increderea in
mine,nu mai sunt eu insami”!
Noi acasa la partinti(tata este mort)am fost 4 copii: eu(cel mai mare,profesor),sora de dupa mine(asistent medical),sora mijlocie(avocat) si cea in cauza(a terminat drept administrativ)!
Ma gandesc ,daca va fi cazul, sa chem 112 !
Am fost,cred ,la un pas de a-mi pierde sora si ma gandesc,daca va fi cazul, sa-l dau in judecata pe cumnat !
Dumneavoastra,legal, ce ma sfatuiti ?
Multumesc anticipat !
Nu ar fi mai bine sa discutați cu sora dvs care este avocata?În mod cert aceasta va fi în măsura sa va dea mai multe explicații decât cele cateva rânduri obținute pe un forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internare bolnav cronic schizofrenie Mihaita Avram Mihaita Avram Sora mea a fost diagnisticata din anul 2002 cu schizofrenie paranoida si a fost internata de multe ori pentru cateva saptamani in diferite spitale de ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca mama mea este abuzata si amenintata? alexandru_z alexandru_z buna! Ce pot sa fac daca mama mea este abuzata si amenintata de catre sora mea si de catre sotul acesteia? In anul 2006, mama mea s-a hotarat sa vanda ... (vezi toată discuția)
Se poate combate un preot care are drept de intretinere de la o ruda ? ruda e decedata, scoasa din casa dupa sase zile de politie. Brasoveanul1 Brasoveanul1 Sunt pensionar. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia creeata de un popa care a incantat-o pe sora mea sa faca act de intretinere spunandu-i ca e sarac ... (vezi toată discuția)