avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... import prin intermediul unei IF
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

import prin intermediul unei IF

am o IF si as dori sa aduc marfuri de larg consum din Ungaria ca sa le revand in Romania. (tot felul de dulciuri , maruntisuri de felul asta)
Cum se poate face legal acest import-comercializare?
Vad multe astfel de standuri si chioscuri dar nu imi dau seama cum isi fac treaba din punct de vedere legal avand in vedere ca marfa se cumpara pe forinti si se vinde pe lei... Iar la IF contabilitatea este mult simplificata fata de SRL-uri
multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen magazin mixt adriana121 adriana121 Buna ziua.Am un SRL din anul 2006,cod caen 5221(comert cu amanuntul al fructelor si legumelor proaspete) si as dori sa schimb codul caen pt magazin mixt.este ... (vezi toată discuția)
Idee de afacere Michi2475 Michi2475 Buna ziua, Puteti va rog sa-mi dati ceva idei de afaceri pe codul CAEN 4789 pentru un PFA. Va multumesc!! (vezi toată discuția)
Înființare firmă, alegere formă de organizare nastasecornel nastasecornel Buna ziua! impruna cu sotia dorim sa infiintam o firma si nu suntem lamuriti care ar fi forma juridica avantajoasa pt noi ( ii, pfa .asociatie familiala, srl, ... (vezi toată discuția)