cum procedez daca eu ca prestator am incheiat un contract cu un beneficiar,am executat lucrarea ,emis factura cf contractului dar acesta nu mi mai rasp la telefoane acum. Precizez ca s-a facut receptia lucrarii de catre cel care i-a subcontractat initial beneficiarului meu lucrarea(beneficiarul este un intermediar de fapt) si s-a acceptat. Trebuiau sa mi remita si file CEC dar nu mai rasp la tel.
Problema e ca in contract scrie ca semnarea p vb de receptie valoreaza acceptarea la plata ,Dar acesta e semnat practic de altcineva... sa obtin o adresa de la cei cel ce le-a subcontractat lucrarea cum ca da intr-adevar lucrarea respectiva au subcontractat-o catre acestia si au receptionat-o direct de la noi?
As spune ca mai intai ar trebui sa-l notificati pe debitor in conditiile art. 720 ind. 1 din Cpc.Daca nu da curs actiunii dvs. de conciliere, atunci puteti sa-l chemati in judecata in procedura comuna. Nu puteti folosi in cazul dvs. o procedura speciala cum ar fi cea reglementata de OG 5/2001 sau OUG 119/2007