Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract- receptie de catre tert

cum procedez daca eu ca prestator am incheiat un contract cu un beneficiar,am executat lucrarea ,emis factura cf contractului dar acesta nu mi mai rasp la telefoane acum. Precizez ca s-a facut receptia lucrarii de catre cel care i-a subcontractat initial beneficiarului meu lucrarea(beneficiarul este un intermediar de fapt) si s-a acceptat. Trebuiau sa mi remita si file CEC dar nu mai rasp la tel.
Problema e ca in contract scrie ca semnarea p vb de receptie valoreaza acceptarea la plata ,Dar acesta e semnat practic de altcineva... sa obtin o adresa de la cei cel ce le-a subcontractat lucrarea cum ca da intr-adevar lucrarea respectiva au subcontractat-o catre acestia si au receptionat-o direct de la noi?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 18:20, 25 Noiembrie 2009
As spune ca mai intai ar trebui sa-l notificati pe debitor in conditiile art. 720 ind. 1 din Cpc.Daca nu da curs actiunii dvs. de conciliere, atunci puteti sa-l chemati in judecata in procedura comuna. Nu puteti folosi in cazul dvs. o procedura speciala cum ar fi cea reglementata de OG 5/2001 sau OUG 119/2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og 5/2001 versus oug 119/2007 Emil Lasconi Emil Lasconi Fratilor va rog sa ma ajutati. Am avut o somatie de plata respinsa de judecatorie( inca nu stiu motivele ca nu este motivata ) insa pot sa va spun ca am ... (vezi toată discuția)
Probleme la reconciliere lrcos lrcos contract intre mine ca beneficiar (persoana fizica) si o firma de constructii pt finisarea unei case. data la care trebuia sa se termine lucrarea a fost ... (vezi toată discuția)
Neplata facturi. cum il dau in judecata? bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am de recuperat niste bani de la un client din anul 2008. Luna trecuta am trimis o notificare cu confirmare de primire pe adresa acestuia, dar a ... (vezi toată discuția)