avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt suspecta de furt între soti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt suspecta de furt între soti

Bună ziua acum 2 ani cand am parasit căminul conjugal am plecat doar cu hainele personale. Bine inteles soțul ma acuza de furt ca ași fi furat niste bani din casa care nu existau si mai multe bunuri care nu mai atins de ele ce pot face si ce pot păți? Acum am dosar penal Si sunt si supstetca de furt mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:10, 16 Mai 2019
Mergeti cu avocat la politie.
Daca sunteti nevinovata va poate scapa dar nu va fi chiar usor...
Angajaţi un avocat şi propuneţi probe în apărarea dumneavoastră, prin care să demontaţi acuzaţiile.
De asemenea, puteţi să vă şi împăcaţi cu fostul soţ dacă ajungeţi la o înţelegere, caz în care acţiunea penală se va stinge.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj
Multumesc. De împăcare nu sta vorbă nici nu vrea să audă.
Dar ce se poate intampla? Ce riscuri sunt?
Dacă propuneți probe in apararea dumneavoastră și va faceți apararea corect nu exista niciun risc și nu o sa vi se întâmple nimic rău.
Dacă fostul soț convinge procurorul de caz, in urma probelor administrate, ca ați comis fapta cu vinovatie, puteți fi trimisa in judecata și condamnata.
Pedeapsa pentru infracțiunea de furt e de la 6 luni la 3 ani sau amenda.
Dacă se retine infracțiunea de furt calificat, pedeapsa e de la 1 la 5 ani sau de la 2 la 7 ani, după caz.

Alte discuții în legătură

Daca stie cineva! ana-maria31 ana-maria31 am si eu o intrebara in urma cu aproape 1 an de zile s-au facut arestari la mine in familie am fost implicata si eu este vorba de trafic de persoane arestarile ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt calificat dpc import export gavrusdaniel gavrusdaniel buna ziua in anul 2007 am fost acuzat de patronul firmei la care lucram de furt calificat, dupa trei ani si ceva de cosmar si plimbari la politie i sfarsit sa ... (vezi toată discuția)
Condamnare pe nedrept cuziamusia cuziamusia Cum se poate rezolva urmatoarea situatie; cineva a fost acuzat ca a comis o infractiune. Acuzatul intodeauna s-a declarat nevinovat. Politistul care a facut ... (vezi toată discuția)