avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Avizare Cmi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Avizare Cmi

Am cazul unui Srl cu 8622 CAEN, care are contract de prestări de servicii cu CMI-uri (8 sa zicem) si mai se doreste a se autoriza la DSP si alt CMI. Dar zic cei de la DSP ca de fapt numai 3 cabinete se pot autoriza pe un spatiu. SRL-ul e compus din medicii care dețin Cmi-urile, adică ei sunt si asociați pe Srl. Iar spațiul are 3 cabinete si medicii consultă in intervale orare diferite si zile diferite. Nu inteleg care e problema.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2019
carmen_sabau05, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfi -medic , contract de colaborare. AC AC Buna ziua! Am rascolit netul in cautarea unui raspuns, pe care evident nu l-am gasit si atunci am apelat la acest forum. Problema mea se refera la un PFI ... (vezi toată discuția)
Srl cu caen servicii medicale DanSavu DanSavu Buna ziua, Inteleg ca pt.a presta servicii de medic dentist a fost scos in afara legii PFA ul, avand ca variante CMI si SRL. Intrebarea mea este: daca ... (vezi toată discuția)
Caen stngraluca stngraluca Buna ziua, 1. Una din conditiile pentru infiintarea unei SC cu obiect de activitate furnizarea de servicii medicale este ca aceasta sa aiba obiect de ... (vezi toată discuția)