avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL cu CAEN servicii medicale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL cu CAEN servicii medicale

Buna ziua,

Inteleg ca pt.a presta servicii de medic dentist a fost scos in afara legii PFA ul, avand ca variante CMI si SRL.

Intrebarea mea este: daca infiintez CMI dar voi desfasura activitate la terti, in baza unui contract de prestari servicii, in acest caz va trebui sa fiu autorizat de directia de sanatate publica, ceea ce inseamna ca firma careia ii voi presta serviciile va trebui sa incheie cu mine si un contract de spatiu si va fi supus unui control din partea DSP, necesar autorizarii activitatii CMI ului meu .Este corect, am inteles cat de cat demersurile?
Daca infiintez un SRL, cu activitate la terti, si inchei contract de prestari servicii cu SRL ul in cadrul caruia imi voi presta fizic serviciile, mai am nevoie de autorizare din partea DSP, sau este suficient ca am diploma de studii, aviz libera practica,malpraxis etc? Evit in acest mod vizita DSP la cabinetele cu care voi colabora, sau de fiecare data cand voi avea ( Doamne ajuta ! :)) vreun contract de prestari servicii, va trebui sa mi fie autorizata sanitar activitatea in spatiile tertilor?
In conditiile in care eu ca administrator voi presta activitatea de medic, este legal sa activez in baza unui mandat debadministrator, sau sunt obligat la incheierea unui CIM cu SRL ul meu ?
Va multumesc pentru timpul acordat citirii si pentru eventualele sfaturi.
Cu respect,

Alte discuții în legătură

Este necesara incheierea de contracte de prestari servicii cu:dsp,deseuri infectioase,deseuri menajere,psi. Wellus Wellus Buna ziua.Sunt medic dentist ,detin propriul cabinet medical sub forma de organizare CMI .Doresc sa pararesc orasul in care imi exercit functia si in orasul ... (vezi toată discuția)
Infin?are cmi -stomatologie suziquatro suziquatro o situație mai dificilă , rog ajutor Sunt medic dentist care a lucrat doar angajat cu carte de muncă , dar mi-am gasit o clinica unde aș putea sa ... (vezi toată discuția)
Avizare cmi carmen_sabau05 carmen_sabau05 Am cazul unui Srl cu 8622 CAEN, care are contract de prestări de servicii cu CMI-uri (8 sa zicem) si mai se doreste a se autoriza la DSP si alt CMI. Dar zic ... (vezi toată discuția)