avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFI -medic , contract de colaborare.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFI -medic , contract de colaborare.

Buna ziua! Am rascolit netul in cautarea unui raspuns, pe care evident nu l-am gasit si atunci am apelat la acest forum.
Problema mea se refera la un PFI medic , care doreste colaborare cu un CMI medicina de familie. S-a incercat pe baza unui act de comodat (intre CMI si PFI) si apoi un contract de prestari servicii(cota parte din consultatii). DSP(Sanepid-ul ) nu permite acest lucru, CMIul (medicina de familie) neputand spun ei, sa aiba contracte de colaborare. Doar SRL urile se pare ca pot beneficia de aceste contracte de prestari servicii.
Daca PFI incheie acest contract de comodat cu proprietarul spatiului (care este si cel care detine CMI, dar care prin contract de comodat, el da cabinetului de medicina de familie doar un cabinet si sala de tratament , restul cabinetelor fiind libere) si apoi prestari contract de prestari? Permite legea???
Sub ce forma legala poate profesa acest PFI ,fara a colabora cu spitale sau clinici private (care sunt SRLuri)?

Sper cam am fost suficient de clara, daca nu ..mai explic...:)

Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2013
AC, utilizator
Cel mai recent răspuns: AC , utilizator 11:42, 23 Mai 2013
Chiar nu ma poate dumiri nimeni?? Am contactat chiar si Colegiul Medicilor....departamentul juridic nu stie!!! Nu stiu de ce -i mai platim :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii pfi la cmi Moshulika Moshulika Buna ziua, Sotia mea este medic specialist, si in urma cu 2 ani a fost infiintat un PFI in vederea prestarii de servicii medicale cu o clinica privata. La ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii ca pfi alex.v alex.v Buna ziua. Vreau sa ma autorizez ca Persoana Fizica Independenta (PFI) ca sa nu mai am de-a face cu sistemul, asta desi denumirea/activitatea PFI in cazul ... (vezi toată discuția)
Infin?are cmi -stomatologie suziquatro suziquatro o situație mai dificilă , rog ajutor Sunt medic dentist care a lucrat doar angajat cu carte de muncă , dar mi-am gasit o clinica unde aș putea sa ... (vezi toată discuția)