avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Daune iradiere
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Daune iradiere

Recent am fost internat într un spital de stat unde mi a fost făcută o radiografie pulmonara,in următoarea zi am întrebat medicul la care eram internat de rezultatul radiografiei,acesta nu a vrut să mi spună nimic mai mult a spus că mă trimite la psihiatrie,drept urmare am.solicitat externarea si a, aprobat o pe loc .în biletul de ieșire din spital nu se face referire la radiografie. Doresc să știu ce pot solicita în acest caz
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 10:13, 19 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Nu precizati conditiile in care ati fost internat in spital. Este vorba de o trimitere in urma inregistrarii unui eveniment la serviciu/ in afara serviciului sau este vorba doar un control medical de rutina ?
Solicitarile dvs. catre spital este bine sa le faceti in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Nu mi se pare legal să fiu supus unei investigații fără să i stiu rezultatul.in biletul de ieșire din spital trebuia specificat rezultatul analizelor.
Numai intreband medicul/ spitalul puteti afla motivul pentru care s-a efectuat respectiva analiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis machiavelli machiavelli Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Tatal meu a fost timp de 10 ani pensionat pe caz de boala (TBC), decizie revizuibila (anual trebuia sa fie ... (vezi toată discuția)
Plata investigatii medicale si spitalizare ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Am o nelamurire ???#-o#-o O persoana care este diagnosticata cu HIV si Tbc pulmonar,,,,, asigurat , pensionar pe caz de boala nerevizuibil, cu certificat de ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta sa traiesc sau cel putin sa obtin despagubiri de la cei care m-au ajutat sa mor mai repede? alexandru_z alexandru_z Aceasta cerere am trimis-o la spitalul Marius Nasta din Bucuresti, deoarece starea mea de sanatate se degradeaza de la o zi la alta. In urma cu o luna puteam ... (vezi toată discuția)