avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat pentru activitati de pictura si pian
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat pentru activitati de pictura si pian

Buna ziua, doresc sa-mi deschid o Intreprindere Individuala si sa am ca activitate predare ore de pian si atelier de pictura pentru copii si adulti. Nu stiu daca am nevoie de casa de marcat pentru bon fiscal sau este suficient un chitantier?
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala fara activitate de la infiintare - pot incepe activitatea acum? nicko_2790 nicko_2790 am deschis o intreprindere individuala acum app 5 ani dar nu avut activitate pe ea ...e vreo problema , pot incepe oricand? (vezi toată discuția)
Noi legi pfa CristinaEG CristinaEG Buna ziua! 1. Doresc sa imi deschid un PFA cu sediul social intr-un apartament de bloc. Ma intereseaza daca in anul 2016 se schimba ceva privind impozitul ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala Kellynda Kellynda Buna ziua! Din cate am aflat cel mai indicat este sa deschid o Intreprindere Individuala pentru a putea desfasura activitatea de traducator si pe langa de ... (vezi toată discuția)