avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua un sfat va rog suntem 5 frati mama noastra a decedat in anul 2000 Lasand In urma un teren de 1000 mp. avem titlu de propietate pe numele mamei noastre sora noastra detine acest titlu de propietate si detine si un cadastru intravilan pe suprafata terenului dar ea nu vrea sa ne dea titlu sa facem succesiunea la notar suntem delclarati toti mostenitori la notar dar am si eu In copie titlu de propietate va rog Indrumatima ce tre.sa fac sa Optin partea mea din teren de la mama mea va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: paris50paris , utilizator 23:52, 2 August 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
introduceti in instanta actiune de partaj succesoral.
in actiune indicati in posesia cui se afla actele si solicitati instantei sa puna in vedere surorii sa le depuna (daca sunt mai multe decat cel pe care il aveti in copie, care, de altfel, va este suficient.)
Titlul de propietate e pe numele memei noaste va multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2019
paris50paris, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
sigur ca este pe numele ei, de asta si partajati.
Va multumesc frumos ptr.sfat
Buna ziua cu rugamintea sa mai Imi da-ti un sfat sunt de acord toti mostenitorii avem titlu de propietate si cadastrul pe toata suprafata de 600 mp.va rog sa ma Indrumati unde tre.sa merg sa optin partea mea din teren care mise cuvine din partea mamei mele si ce acte mai am nevoie va multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Bună ziua, pot obține autorizația de construcție dacă vreau ... Florina112 Florina112 Bună ziua, pot obține autorizația de construcție dacă vreau să construiesc pe un teren care nu îmi aparține? Terenul a fost a străbunicii mele, ... (vezi toată discuția)
Mostenire vanduta ContSters344032 ContSters344032 buna ziua va rog sami dati un raspuns in 1992 bunica mea a decedat dintre care a avut 2 copii mama a decedat an 1987 si in 1994 sa emis un titlu de propietate ... (vezi toată discuția)
Mostenire vanduta paris50paris paris50paris Buna ziua va rog un sfat In 1991 Bunica mea a decedat ea find a avut doi copii fata cea mare era mama mea care a decedat Inaintea bunici In 1988 In 1993 ... (vezi toată discuția)