Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi parcari

Buna ziua, lucrez la un spital judetean, locuri de parcare sunt aproape imposibil de gasit. Azi dimineata am parcat pe un loc al taximetristilor, cu alti masini, dar nu erau taxi, cu intentia, ca revin peste putin timp si mut masina in parcarea spitalului. In acest timp mi-au lasat pe parbriz o invitatie pe azi, ora 16:00, la Politia locala, dar fara numar de telefon. Am sunat la Politia locala, incercand sa iau legatura cu acest agent constatator, care mi-a lasta invitatia, mi-au dat un numar de telefon, dar raspunde numai robotul. Mentionez, ca azi lucrez pana la ora 20:00 seara, deci imposibil sa ma prezint cu invitatia la ora 16:00. Ce trebuie sa fac in acest caz?
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2019
mandrea70, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:40, 28 Mai 2019
Ce sa mai faceti...
Daca vi se comunica vreun PV il puteti contesta in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare neregulamentara Ionut245 Ionut245 Buna seara. Am venit intr-o seara de la munca pe la ora 23 si logic ca nu am gasit nici un loc liber de parcare unde sa imi las masina. Am vazut ca undeva pe ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare politia locala ChivuB ChivuB Buna ziua, acum o saptamana am gasit in geam o invitatie la sediul politiei locale din sectorul 3 pentru ca am parcat pe un loc inchiriat. Prietena mea, fiind ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda contraventionala Alexandra Elena Alexandra Elena Buna ziua, astazi am parcat de la ora 9 dimineata la 3 PM si am gasit in parbriz o comunicare de la politia locala a sectorului 1 prin care sunt chemata pentru ... (vezi toată discuția)