avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apanova intarzie contractarea
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apanova intarzie contractarea

Salut,

De ceva timp am o problema cu APANOVA. Am cumparat un teren in Bucuresti, la care s-a facut un bransament acum 15-20 de ani pe care proprietarul nu a pus ceas si nu a semnat un contract.
Am cerut celor de la APANOVA sa semnam acum un contract, iar acestia au invocat o noua lucrare cu termen de 13 luni. Asa ca am declarat bransamentul ca fiind "clandestin" pentru ca mi s-a promis ca dureaza 30 de zile.
APANOVA a intocmit un PV in care s-a constatat ca lucrarea de pe terenul meu e conforma, dar asta s-a intamplat acum doua luni si de atunci nu se mai intampla nimic. Am si un cod de client obtinut.

Cei de la relatii clienti APANOVA au motivat ca situatia bransamentelor "Clandestine" este acum blocata, pana la noi decizii interne APANOVA.

Pot face ceva in acest sens pentru a semna un contract?

Alte discuții în legătură

Racordare apa si canal nevoie autorizatie de construire da sau nu? roman111 roman111 Va adresez o intrebare la care nu am vazut nicaieri raspuns pe forumuri. Imobilul nostru este bransat la magistrala de apa. Exista si un contract de bransament ... (vezi toată discuția)
Citire contoare apa la bloc dan_xcm dan_xcm Buna ziua, m-am confrutat zilele astea cu o situatie la AG in care am solicitat un pv in 2 exemplare de citire(unul la el, celalalt la mine) al contoarelor ... (vezi toată discuția)
Vecinul meu nu își achită facturile restante la apanova și se pare că vom ajunge la debranșare deși eu sunt cu plata la zi. ce este de făcut în acest caz? speed_1978 speed_1978 buna ziua.ce este de facut in cazul in care vecinul meu(curte comuna,eu parter el etaj) nu isi achita facturile restante la apanova si se va ajunge conform ... (vezi toată discuția)