raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

danaana	                   

Buna seara, am dat o declaratie de renuntare la masa succesorala fara sa stiu ca dupa moartea tatalui meu au ramas  bunuri Am stiut doar de o casa la tara unde ... (vezi toată discuția)
	                    danaana	                   

Buna seara, am dat o declaratie de renuntare la masa succesorala fara sa stiu ca dupa moartea tatalui meu au ramas  bunuri Am stiut doar de o casa la tara unde ... (vezi toată discuția)

ganirolf	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti ce pot face in aceasta situatie:
Suntem 3 frati cu părinții decedați . Noi frații nu am dezbătut moștenirea după ... (vezi toată discuția)
	                    ganirolf	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti ce pot face in aceasta situatie:
Suntem 3 frati cu părinții decedați . Noi frații nu am dezbătut moștenirea după ... (vezi toată discuția)

Cristian Racaceanu	                   

Dacă am renunțat la moștenire în favoarea fratelui meu iar acesta a decedat pot să-mi cer acum înapoi moștenirea(bineînțeles în termenul de opțiune ... (vezi toată discuția)
	                    Cristian Racaceanu	                   

Dacă am renunțat la moștenire în favoarea fratelui meu iar acesta a decedat pot să-mi cer acum înapoi moștenirea(bineînțeles în termenul de opțiune ... (vezi toată discuția)