avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Parola de id sparta si injurii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Parola de id sparta si injurii

Buna ziua.Ma numar si eu printre persoanele care le`a fost sparta parola la id si as vrea sa stiu cum sa fac sa nu mai intre pe adresa mea pentru ca si eu si cei de la mine din lista avem de suferit.Ca sa spun asa el "se simte bine cu lista mea":ii injura intr`un fel dezgustator si as vrea sa inchid contul,sa nu mai intre nici el dar nici eu.App sta zi si noapte pe id meu.Eu le`am zis persoanelor care le am in noul id,insa ii am pe ceilalti,ce ma fac?Ajutati`ma,va rog!
Cel mai recent răspuns: Gorjeanu George , Mediator 06:38, 1 Ianuarie 2010
Banuiesc ca faceti referire la Yahoo Messenger. Cel mai bine le trimiteti lor un email prin care le semnalati problema. O sa va puna unele intrebari prin care sa se ateste ca dumnevoastra sunteti proprietara id-ului respectiv si cu putin noroc veti putea intra in posesia unei parole noi.

Ar trebui sa incercat sa aflati prin ce mod parola dumneavoastra a ajuns in posesia altei persoane. Pot fi implicatii mai mari decat un simplu cont de email.
Este destul de simplu de rezolvat aceasta problema cu spartul parolei sau furatul id-ului. Fapta de violare a e-mailului ( aici intra si contul de Yahoo messenger) constituie infractiune.
In momentul in care contul dvs de yahoo messenger a fost creat , dvs ati selectat 2 intrebari ajutatoare in cazul in care se uita parola. Incercati sa intrati in contul dvs folosind aceste intrebari. Daca reusiti ( poate cel care va foloseste contul a schimbat doar parola, nu si intrebarile ajutatoare ) puteti sa va schimbati parola , din nou, si ca sa fiti sigura ca acel cont nu va mai fi niciodata accesat il puteti sterge accesand linkul de mai jos : [ link extern ] .

SUCCES!
Aveti grija deacum de unde va mai logati pe messenger. Aflarea parolei in majoritatea cazurilor se face prin neglijenta utilizatorului care se conecteaza in alt loc decat acasa si se deconecteaza de la mess ne stergandu-si datele introduse la conectare fiind bifata casuta -remember my password- .
Asa este.
Eu unul nu va recomand nici macar sa va logati din locuri publice gen cafe-uri de internet pe conturi importante, pentru ca acele PC-uri pot avea instalate programe de monitorizare a tastaturii.
Cel mai usor sa scapi de aceasta problema, este sa intrii pe ID-ul vechi, si sa stergi toti 'prietenii' din lista. Astfel ei nu vor mai primi jigniri din partea acestui indivit. Succes

Alte discuții în legătură

Parola de id sparta si injurii LaviniaDiana LaviniaDiana Buna ziua.Ma numar si eu printre persoanele care le`a fost sparta parola la id si as vrea sa stiu cum sa fac sa nu mai intre pe adresa mea pentru ca si eu si ... (vezi toată discuția)
Probleme de logare luizaec luizaec Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)