avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Despre executari silite
Discuție deschisă în Executare silită

Despre executari silite

buna seara,
am de gând sa particip la o licitatie, dar am o retinere legata de faptul ca in publicatia de vanzare a executorului e precizat ca imobilul se vinde grevat de ”...ipoteca in favoarea sc XX srl, ipoteca legala in favoarea asociatiei de proprietari 222, urmarire imobiliara silita in favoarea RADET...”.
in ciuda precizarii din ghidul privind executarile silite, care spune ca imobilul, dupa intabulare, devine liber de orice sarcini, in cazul de fata exista posibilitatea ca dupa ce cumpar imobilul la licitatie sa constat ca de fapt ipotecile de mai sus sunt acum in curtea mea?!
multumesc.

Alte discuții în legătură

Licitatie publica imobil - imobil grevat de sarcini Inglourious Inglourious Buna ziua, Intentionez sa particip la o licitatie publica a unui imobil in Iasi. Am citit publicatia de vanzare insa am cateva nelamuriri, textul spunand ... (vezi toată discuția)
Se executa bunuri grevate de sarcini ady80 ady80 Buna ziua Fiscul vinde la licitatie un apartament, al unei firme debitoare. Pretul de incepere al licitatiei este deocamdata pretul pietei, deci nu e vre-un ... (vezi toată discuția)
Participare licitatie apartament cu programul prima casa akyla akyla buna ziua, am postat aceasta intrebare si pe forumul cu executare silita dar nu stiu daca este postat corect, asa ca il voi posta si aici. Doresc sa ... (vezi toată discuția)