avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu mai pot plati ratele
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu mai pot plati ratele

Am un credit bancar imobiliar cu ipoteca(60.000 euro)+un credit de nevoi personale(de aprox.10.000 euro)Creditele au fost luate acum 2 ani,intre timp veniturile mele si ale sotului s-au diminuat ,ajungand la 2700 ron, iar ambele rate ajung la 3000 ron lunar.Pana acum am reusit sa achitam ratele la zi, insa de acum incolo nu vom mai putea achita ratele in intregime.Peste cateva luni, voi intra in concediu prenatal,iar veniturile vor fi si mai mici.Va rog sa imi spuneti ce pot sa fac mai departe si daca pot pune oprire pe indemnizatia ce o voi primi lunar pe perioada celor 2 ani cat voi sta cu copilul acasa.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:00, 25 Noiembrie 2009
Sfatul meu este sa scoateti adeverinte de venit si dvs si sotul dvs si sa mergeti la banca solicitand reesalonarea ratelor si reducerea lor. Faceti cerere scrisa in acest sens si motivati-o prin reducerea substantiala a veniturilor in ultimul an atasand acele adeverinte de venit!Banca va negocia cu dvs o reducere a ratelor si reesalonarea lor!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit in franci imposibil de platit la noul curs nicky3472 nicky3472 Am rugamintea de a ma ajuta intr/o problema din ce in ce mai grava.Un credit de nevoi personale,contractat in 2008,a carei rata insemna 30 % din salariile ... (vezi toată discuția)
Diminuare dobanda la credit imobiliar alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, va rog ma poate sfatui cineva - cum pot obtine o diminuare a dobanzii in conditiile in care ulterior contractarii creditului am intrat in cic ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati ratele la banca ContSters421462 ContSters421462 Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dvs. si va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac.O sa incerc sa va expun cat mai pe scurt situatia. Sotul meu este ... (vezi toată discuția)