avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Statut firma - act constituviv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Statut firma - act constituviv

Buna ziua! In 2004 am semnat actul de autentificare pentru o societate tip SRL! Fiind in 2019, acesta trebuie actualizat? Este expirat? Mentionez ca am nevoie de el pentru eliberare buletin, deoarece locuinta este pe pers. juridica si mi s-a cerut actul constituv al firmei, actualizat. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 16 Iunie 2019
Tina94, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocatura Amza , Avocat 22:00, 17 Iunie 2019
Buna ziua. Trebuie verificata societatea. Daca este in 2004, sigur trebuie actualizate CODURILE CAEN, dar poate aveti si alte modificari de facut. Ma puteti contacta in privat si va explic mai multe. O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional torominu torominu Va rog frumos, daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu privire la un lucru. Am un SRL in care sunt asociat unic.Am schimbatoduri codurile CAEN conform CAEN ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen la statut ContSters63174 ContSters63174 Hristos a inviat ! Va rog sa-mi spuneti si mie daca o soc. doreste sa isi adauge in statutul societatii coduri pe care nu le are, am inteles ca se face o ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen robert_11 robert_11 Buna ziua. Am u SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc ca sa schimb aceste coduri CAEN cu altele, implicit codul principal. Aveti idee ce pasi trebuie sa fac si cam ... (vezi toată discuția)