avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale adaugare coduri caen la statut
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

adaugare coduri caen la statut

Hristos a inviat !
Va rog sa-mi spuneti si mie daca o soc. doreste sa isi adauge in statutul societatii coduri pe care nu le are, am inteles ca se face o hotarare a asociatilor + contorul de de cuvinte se depune la ORC, trebuie si act aditional la statut cu incheiere de data certa sau este suficienta hotararea sub semnatura privata?
Cel mai recent răspuns: ContSters63174 , utilizator 18:53, 26 Aprilie 2009
se poate si Hotarare AGA sub semnatura privata
nu uitati de act constitutiv actualizat
Va multumesc pentruraspuns!
La ce va referiti cand spuneti act constitutiv actualizat? un nou act care sa contina si codurile care se introduc sau la actualizarea conf. Caen rev 2?
:">
Un nou act constitutiv cu toate actualizarile la zi
Orice modificare a actului constitutiv al unitatii se face in baza unui act aditional. Si in acest caz ne aflam in prezenta unei modificari a obiectului de activitate , in sensul completarii lui , fapt care impune intocmirea unui act aditional de completare a obiectului de activitate, pe langa hotarare binenteles.
Orice modificare a actului constitutiv al unitatii se face in baza unui act aditional.

Nu imi displace sa fiu contrazis dar argumenteaza afirmatia conform legii !

Eu am afirmat ca este deajuns hotararea AGA semnata de catre toti asociatii si o sustin .

Pentru daniela mai adaug ca ar mai trebui si declaratia pe proprie raspundere in conformitate cu legea 359/2004 pentru ca presupun ca acele coduri CAEN nu le introduce degeaba in actul constitutiv , ci doreste sa le si autorizeze( model 2 sau 3 in functie de situatie )

Alte discuții în legătură

Neclaritati camiha camiha Daca o societate vrea sa isi modifice obiectul principal de activitate, in sensul ca obiectul principal devine obiect secundar de activitate, si acestea ... (vezi toată discuția)
Introducere obiecte secundare de activitate robertsega32 robertsega32 Cat costa sa introduci doua obiecte secundare de activitate in statut? Se publica un Monitorul Oficial tot statutul modificat, sau doar mentiunea privind ... (vezi toată discuția)
Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)