avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intermediere plati , societate din Spania pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intermediere plati , societate din Spania pentru socitate din Romania

Salutari tuturor,

Am o nelamurire si nu stiu exact cui sa ma adresez incat sa fiu 100% sigur ca totul e perfect legal si in conformitate cu normele europene.

Se prezinta urmatoarea situatie :

1. Societatea A presteaza servicii turistice de inchiriere in Romania prin platforme online (Booking.com , HomeAway etc) .
2. Aceste platforme trimit datele de card ale clientilor catre un procesator de plati , Stripe mai exact, care momentan nu functioneaza in Romania.
3. Societatea B (un PFA) din Spania, avand access la aceasta platforma, incaseaza sumele de bani si pe baza unui contract transfera sumele in totalitate societati A din Romania.

Din discutiile cu un expert contabil, am inteles ca nu as intampina nici o problema, dar totusi as vrea daca se pate si o alta opinie , poate cineva a mai intalnit ceva asemanator.

Astfel apreciez orice sugestie din partea voastra.

Cu stima,
Bogdan

Alte discuții în legătură

Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul ... mariusads mariusads Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul de la intrarea in apartament? Intentionez sa instalez o camera in holul apartamentului pe ... (vezi toată discuția)
Plata cu cardul yvm yvm Buna ziua O persoana fizica poate plati cu cardul factura de marfa ce i s-a emis ? Precizez ca unitatea vanzatoare are casa de marcat. (vezi toată discuția)
Judecatorii sunt obligati sa citeasca dosarul? masayoshi masayoshi Adica, judecatorii au datoria sa cunoasca dosarul inainte sa dea o sentinta? (vezi toată discuția)