avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Iubitul mă bate regulat ori de câte ori se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Iubitul mă bate regulat ori de câte ori se enervează sau are chef. Sunt disperată, nu mai știu ce să fac!

Bunz ziua ,

Situatia mea e mai dificila , chiar nu stiu ce sa mai fac ! Am un iubit care ma bate de fiecare data cand se enerveaza sau are chef , uneori cu urme alte ori imi da in cap sau peste fata - fara semne. Nu am scost nici un certificat medico legal ca sa pot dovedi ca sunt agresata. Am doar cateva poze. De cate ori ii spun sa ma lase in pace ca nu mai vreau sa fiu cu el ca m am saturat iar ma loveste si ma face in toate felurile. Nu mai stiu ce sa fac! La parinti nu pot sa merg pt ca starea lor de sanatate nu este foarte buna si nu vreau sa i stresez.
Sunt disperata , nu mai stiu ce sa fac!
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
14 din 14 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista o solutie sigura: sa-l parasiti.
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand va hotărâți să încheiati relația, va puteti adresa instanței de judecată sa obțineți un ordin de protecție împotriva lui pentru o perioadă de 6 luni de zile. Nu va poate forta nimeni sa rămâneți intr-o relatie in care nu va mai regăsiti. Contactați un avocat de pe forum sau recomandat sa va sprijine în acest demers.
As fi plecat de foarte mult timp , dar nu ma lasa ! Are cheia de la casa unde locuiesc , intra cand vrea, ma ameninta, imi sparge prin casa , ma bate ! Daca merg la ai mei ma ameninta sa ies ca intra si acolo si face scandal !
Nu mi cunoaste nimeni situatia!
Imi este foarte frica sa fac plangere la politie pentru ca stiu ca ar avea o reactie foarte urata iar legile din Romania , din ce am citit pe net , nu prea au cu ce sa ma ajute !
Ordinul de restrictie iese si pana in 30 zile .
Am incercat sa l fac sa ma paraseasca el , dar el zice ca nu o va face niciodata !
Sunt pur si simplu dispearata, chiar nu stiu cum sa fac sau ce sa m fac!
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere penala si ordin de protectie, astea sunt solutiile.
Imi este frica va va face altele mai grave pana iese ordinul , ma ameninta mereu ca pune pe altii sa ma bata ca sa nu aiba el probleme. Daca nu am certificat medico legal cu ce dovedesc ca sunt batuta? De la politie va fi tratata ca o plangere de scandal sau cearta in familie......am un copil de 7 ani de crescut nu mi permit sa stau prin spital sau mai grav. Nu a facut scandal de fata cu copilul niciodata ......dar incerc sa evit contactul lui cu el ......

Alte discuții în legătură

Vreau un raspuns va rog, urgent - violenta in familie mcdnald mcdnald am 28ani am un baietel de 3luni lucrez la o covrigarie acum sunt in prenatal.concubinul meu cu care sunt de 12ani a fost pana acum 2 3 ani un baiat super cat ... (vezi toată discuția)
Sot violent care ma ameninta cu moartea elena3 elena3 va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in cazul in care sotul meu ma bate si fug de acasa de frica sa nu ma omoare, solicit politia la 112?este o persoana foarte ... (vezi toată discuția)
Cum sa dai afara concubin violent AlexDianaDum AlexDianaDum Buna ziua, Va scriu in numele matusii mele. De 10 ani traieste cu un barbat in concubinaj. Au o fetita de 8 ani, pe care el nu a recunoscut-o nici acum. El ... (vezi toată discuția)