avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Prestari servicii intracomunitare realizate - ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Prestari servicii intracomunitare realizate - reclamatie

Buna ziua,

Am prestat servicii web catre o companie din Uniunea Europeana (Spania). Nu exista contract incheiat. Serviciile au fost achitate integral, de catre compania beneficiara, in luna aprilie 2019 dupa finalizarea implementarii proiectului.

Din luna aprilie pana in luna iunie nu au mai existat cereri sau contestatii pentru lucrarea predata.

In luna iunie 2019 au inceput sa trimita cereri de noi modificari pe care nu doresc sa le plateasca separat ei considerand ca nu am terminat noi proiectul.

In momentul in care le-am spus ca noi am finalizat totul si am predat cu 2 luni in urma, au decis sa adauga in email-urile trimise la cc o adresa a unui avocat.

Acesta, ne-a trimis separat un email prin care ne solicita sa facem modificarile in maxim 48 de ore, altfel va trimite o reclamatie oficiala la adresa sediului.

Am cautat acest avocat in mediul online si nu am gasit absolut nici o informatie despre el. Mai mult, codul trimis de el ("Col 50754" ), apartine unui alt avocat cu un nume asemanator insa cu date diferite de contact. (adresa fizica + email).

Intrebarile mele sunt:
1. Dat fiind ca noi am finalizat proiectul, acesta a fost achitat integral, ar trebui sa mai avem motive de ingrijorare ca nu mai executam alte modificari cerute de client?
2. Avand in vedere ca nu exista contract incheiat, doar dicutiile pe email, se aplica legislatia din Romania sau cea din Spania?
3. Email-ul trimis de avocat poate fi considerat oficial, indiferent de forma in care acesta a fost semnat? (La semnatura acestuia apare doar numele si o adresa fizica).
4. Cum pot valida existenta acestui avocat? (din cautarile mele online nu am reusit sa dau de acesta)

Va multumesc frumos,
Raluca M

Alte discuții în legătură

Hotarare divort din spania cu pensie alimentara 150 euro/luna cipriantm cipriantm Buna ziua Va rog foarte frumos daca se poate sa ma lamuriti in doua aspecte cu privire la un proces de divort din Spania. Am deschis primul proces de ... (vezi toată discuția)
Indrumare pentru o sesizare Laura2285 Laura2285 Buna ziua, In luna octombrie am platit integral o excursie 2 persoane la Praga in valoare de 1355 lei, unei agentii din bucuresti. Am primit documentele ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara- mutare creditor Vasilica-Irina Vasilica-Irina Buna seara Am o fetita de 9 ani care ia fost incredintata tataului si instante a stabilit sa ii dau pe luna suma de 150 lei eu mam mutat in spania miam refacut ... (vezi toată discuția)