avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Corectitudinea deciziei ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Corectitudinea deciziei ANRP

Buna ziua!
Intr-un dosar de compensare prin puncte, dupa legea 165/2013, solicitanta bunica mea dupa autor bunicul meu, actualmente ambii defuncti, fratele meu avand calitatea de mostenitor a 1/4 din bunurile mobile si imobile ale bunicii, parte lasata prin testament lui, cealalta cota fiind vanduta parintilor mei, cu act de vanzare-cumparare, este despagubit cu 119 puncte. La momentul completarii depunerii actelor in acest dosar, tatal meu fiind decedat, ni s-a spus ca doar fratele meu poate depune cerere de compensare, avand calitatea de mostenitor al bunicii. Daca in decizie, el este despagubit pentru 1/4 din hectarul respectiv, restul de cota cui ii este atribuit? Mentionez ca tatal meu este singurul copil al bunicilor mei, iar eu si fratele meu suntem singurii copii ai tatalui meu. Aveam si eu vreun drept in acest dosar? Daca da, se mai poate face ceva? Cuantumul acestor puncte acordate este corect? 119 puncte= 119 lei. Atat valoreaza 1 ha pamant?
Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra si va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2019
Mc09, utilizator

Alte discuții în legătură

Pamant la asociatie lary_alexandra2 lary_alexandra2 In cazul in care tata a decedat si am ramas 3 frati si mama cine are dreptul sa ridice de la ferma (unde pamantul este dat in arenda)cerealele?Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune daniel2d daniel2d buna seara. pe scurt problema mea este urmatoarea: -mama mea are un titlu comun de proprietate cu un frate, decedat din pacate, in suprafata de aprox. 2,5ha ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire Mandras07 Mandras07 Buna ziua, Doresc o Informatie daca se poate, In urma cu cati-va ani ,au Decedat Bunicii mei iar la scur timp a decedat tatal meu . Anul trecut eu impreuna ... (vezi toată discuția)