avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Petitii primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Petitii primarie

Buna ziua! Am facut o sesizare la primaria sectorului 6 in ceea ce priveste spatiile de colectare a gunoaielor(ghene) necorespunzatoare, deoarece sunt focare de infectii, iar ca raspuns, prin Politia Locala a sectorului 6, primaria a somat asociatia de proprietari a blocului meu sa "respecte conditiile legii"(fara nici o baza legala). Am sapat pe internet si am gasit OUG 21/2002 care spune ca responsabilitatea primarului ar fi "realizarea unor sisteme moderne de colectare, depozitare, transport şi prelucrare a deşeurilor şi gunoaielor; amenajarea unor locuri speciale de depozitare în fiecare localitate", iar asociatia este obligata cu "depozitarea reziduurilor menajere şi a gunoaielor numai în locurile special amenajate de autorităţile administraţiei publice locale".
Acum intrebarea mea este ce pot face in momentul de fata pentru a obtine un rezultat?
Incerc doar sa-mi cer dreptul asigurat prin constitutie la un mediu curat! Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Solutie depozitare gunoi Costica33 Costica33 Astept de citiva ani sa se gaseasca o solutie de depozitare a gunoaielor care nu se pot arunca pe ghena de gunoi, in afara blocului. In ghena este spatiu ... (vezi toată discuția)
Echivalent actual al legii 1 ceausiste ContSters44693 ContSters44693 Buna ziua! As dori sa aflu daca exista vreo lege care sa stipuleze obligativitatea unui proprietar de a presta personal curatenie in jurul blocului si daca ... (vezi toată discuția)
Depozitare gunoi menajer Liliana Comsa Liliana Comsa Buna ziua. Am cumparat o casa in Pipera, intr-un complex rezidential. Dezvoltatorul nu ne-a pus la dispozitie un spatiu special amenjat pentru depozitarea ... (vezi toată discuția)