avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... EXMATRICULARE POSTLICEALA
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

EXMATRICULARE POSTLICEALA

Buna seara , cineva a terminat 2 ani de studiu dintr o postliceala de asistenti medicali si anu 3 (ultimul ) a plecat in străinătate fara a baga cerere de inghetare sau retragere .De la scoala a fost anuntata de o colega ca vor s o exmatriculeze .Intrebarea este următoarea :exmatriculat inseamna ca pierde si cei 2 ani finalizati adica se anuleaza tot sau pierde doar anul 3?
In cazul in care se pierde tot poate sa trimita o cerere de acolo prin.fax ca sa nu fie exmatriculata?
Mulțumesc pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: IlieBC , utilizator 09:38, 24 Noiembrie 2015
Anii studiati nu pot fi pierduti daca au fost finalizati. Singurul an care se pierde este cel curent.
Cel mai indicat ar fi sa ia legatura cu secretariatul pentru a putea ingheta anul, ca daca va trimite tocmai acum cererea de inghetare (care, in mod normal ar fi trebuit facuta pana la inceputul anului scolar) s-ar putea sa nu o accepte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - probleme cu taxa la o școală sanitară postliceală Nicoleta444 Nicoleta444 Domnule Avocat am o problema si as vrea sa apelez la d-voastra pentru a ma ajuta . Am fost eleva la Scoala Postliceala Sanitra fiind scoala privata iar taxa ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se poate inscrie la liceu un elev exmatriculat? bebe.apostol bebe.apostol Daca un liceean a fost exmatriculat dupa primul semestru,cand se poate inscrie din nou la alt liceu?Multumesc anticipat pt.raspunsuri. (vezi toată discuția)
Inghetare an școlar Crina maria Crina maria Bună ziua! Am terminat 2ani de postliceala iar anul al treilea l-am înghețat deoarece eram însărcinată și ma simteam foarte rau.zilele acestea am primit ... (vezi toată discuția)