avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Avantajele vizei de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Avantajele vizei de flotant

Care sunt avantajele si dezavantajele vizei de flotant?
Ultima modificare: Marți, 9 Iulie 2019
nicolas25, utilizator
Cel mai recent răspuns: nicolas25 , utilizator 10:02, 10 Iulie 2019
Cine intreaba ?
Daca dvs sunteti beneficiarul, nu aveti dezavantaje, stati cu forme legale undeva.
Pt proprietar, poate fi o neplacere sa primeasca corespondenta dvs, daca e cazul.
Eu intreb pt ca vreau sa primesc corespondenta unde locuiesc cu chirie, in Botoșani. Mi-e greu sa ma deplasez pana unde am domiciliul din cauza problemelor de sănătate,
Ok, asa e si corect.. daca locuiti la o adresa mai mult de 15 zile, sa mergeti sa va inregistrati la exvidenta populatiei si vi se aplica acea viza de resedinta.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru flotant - riscuri Daniela51 Daniela51 Daca bag pe cineva flotant,ce drepturi are acea persoana?Iar daca eu consider ca nu mai merita ce trebui eu sa fac? Ce acte trebui pentru flotant? (vezi toată discuția)
Luare in spatiu - posibile neplaceri Ing.N Ing.N Buna ziua, Avem o familie din-o comuna care sta la noi in chirie si vor sa ii luam in spatiu. Acestia zic ca le trebuie copiilor la scoala. Cunoastem de ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)