avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urgent va rog
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urgent va rog

Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de la Politie si mi s.a spus de aceasta plangere si cand pot sa ma prezint acolo,stiind se la avocata mea ca orice se intampla trebuie sa o anunt,i.am zis domnului de la Politie ca nu stiu cand pt. ca trb. sa.mi anunt avocata insa dansul a zis ca sa vin mai intai ca sa.mi aduca la cunostinta ce exista la dosar si invinuirile ce mi mi se aduc si mai apoi o sa pot veni si cu avocat pt. declaratie si am fost de acord sa merg maine,am sunat avocata si dansa mi.a zis ca sa nu ma duc deloc,ca o sa merg cu dansa dar tocmai spre sfarsitul sapt. viitoare pt. ca boteaza si nu are timp zilele astea,ca il suna pe acel domn ca il cunoaste a mai avut dosare la dansul si ii spune o data si ora la care se va prezenta cu mine la Politie,avocata imi spune ca il suna si apoi ma anunta si pe mn,astept o ora si nimic,sun tot eu si imi spune ca n.a apucat sa.l sune ca are de lucru acasa ai il suna maine dim cand ajunge la birou,apoi ma anunta si pe mine,eu asteptam pt ca am zis ca ma duc maine si nu trebuie sa stie acel domn ca avocata nu e de acord si nu ma mai pot prezenta?adica trebuie anuntat ca te asteapta,de ce nu e de acord avocata sa ma duc doar sa ma informeze despre acuzatii daca oricum nu.mi ia maine declaratie?asa e normal?sa ast inca atatea zile vreau si eu sa stiu detalii nu mai suport psihic,nu prea sunt multumita de felul in care comunica si colaboreaza avocata cu mine,ce ma sfatuiti va rog si va multumesc!
Bună ziua.
Nu disperați, fiindcă nu aveți de ce.
Colega nu are nicio vină că programul dlui polițist s-a suprapus cu programul ei personal, iar un eveniment de amploarea unui botez cunoaștem cu toții că nu se tratează cu superficialitate.
Din punctul meu de vedere, v-a informat și sfătuit corect, în sensul că nu trebuie să faceți absolut niciun pas fără ea.. cu atât mai mult, cu cât dvs. sunteți cea învinuită.
Nu cunoașteți niciodată intențiile polițistului, care, dacă ar avea intenții mai puțin corecte, ar profita oricând de o oportunitate de genul ăsta (lipsa avocatului unei părți).
În situația în care v-ar pune să semnați ceva, iar dna avocat nu v-ar mai putea ajuta să reparați, cum ar fi?
Înțelept este să îi dați dlui polițist un telefon sau un mesaj, în care îl rugați să înțeleagă că de aceea v-ați angajat un apărător și că veți veni însoțită de dumneai, la o dată stabilită de comun acord, nu unilateral.
Dacă simțiți că nu vă ajută și nu colaborați așa cum vă doriți, aveți posibilitatea de a vă angaja un alt avocat, însă, așa cum am mai spus, consider că v-a sfătuit corect.
Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius.
Cum să mergeți fără avocat?!
Plătiți un avocat tocmai pt a vă apăra interesele!
Explicați-i doamnei avocat că sunteți stresată și rugați-o să-și facă loc în agendă mai repede pentru speța dvs!
Va multumesc mult pentru raspunsuri,voi discuta maine dimineata cu dansa poate isi face timp pentru saptamana aceasta,daca nu poate voi astepta,intr.aadevar sunt cu psihicul la pamant insa nu as vrea sa merg singura si sa fac o greseala pe care dansa sa nu o mai poata remedia sau cine stie cum poate decurge discutia acolo la Politie,dosarul este unul complicat dupa cum a spus si dumneaei iar eu nu.mi doresc sa.l complic si mai mult chiar daca stresul ma termina....
Obligatoriu in folosul dvs...duceti-va cu avocat..
Am asteptat pana la ora 11 astazi sa ma sune avocata sa.mi spuna ce zi si ora a a stabilit cu domnul de la politie,nici un semn am sunat tot eu,dansa imi spune ca da l.a sunat si a ramas pe vineri,insa nu are o ora,se vor auzi la tel luni ca sa stabileasca ora,imediat l.am sunat si pe dl politist care mi.a zis ca pe el nu l.a sunat nimeni sa se intereseze de mine,ca daca nu ma prezint azi imi aduce citatie si daca nici atunci nu ma prezint se emite mandat de aducere cu forta,am sunat imediat avocata care nu a mai raspuns am sunat de 10 ori cred,i.am dat mesaj si mi.a rasp tot prin mesaj ca sa nu ma bag in discutiile dintre ea si politist ca politistul ma minte ca sa ma forteze sa ma duc azi si ca eu trb sa cred doar ce spune ea insa mie mi se pare ca e ceva necurat la mijloc,sunt disperata ajutati.ma!!!!!!

Alte discuții în legătură

Va rog din suflet sfatuiti-ma!!!!! Victoria29 Victoria29 Buna ziua,sunt suspecta intr.un dosar penal,am creat un prejudiciu,s.a facut o plangere impotriva mea,dosarul este in faza de cercetare penala,am angajat ... (vezi toată discuția)
Avocatnet italia: probleme mari cu vânzătorul la cumpărarea unei mașini, poliția nu mă ajută ContSters492652 ContSters492652 Buna ziua. Am cumparat o masina, de la o firma ce se ocupa cu masini second hand. Am mers cu respectivu sa facem contractu dupa e ma convins sa cumparat ... (vezi toată discuția)
Schimbare avocat dariaconstantin dariaconstantin Bună ziua, sper ca cineva sa.mi dea o soluție la următoarea situatie: Am început procesul de divorț, eu sunt plecat în străinătate și am angajat un ... (vezi toată discuția)