avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refinantare credit nou
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refinantare credit nou

Buna ziua, mi-am achiziționat o mașină second hand in rate, finanțatorul este un IFN cu o dobândă uriașă mai exact 56% pe an.
Suma plătită anticipat are dobândă 0% si as vrea sa stiu daca pot sa refinantez acest credit la o bancă cu o dobândă mult mai mică.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MadalinMcd , utilizator 01:04, 17 Iulie 2019
Buna seara
De refinantare nu cred ca poate fi vorba dar puteti incerca.
Puteti lua un nou credit de la banca, la o dobândă mai avantajoasă, si sa achitați integral acel credit...
Vedeti care este comisionul de achitare anticipată.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce credeti ca nu poate fi vb de refinantare ?
Daca putea accesa un credit de la banca nu cred ca apela la acel IFN cu dobanda...
Pana la urma...conditiile pentru a refinanta un credit sunt cam aceleasi cu cele pentru unul nou...
Sa mearga intr.o banca, sau mai multe, si sa aleaga oferta cea mai buna...
Va multumesc pentru răspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un credit mare la o banca și mai multe ifn uri. ... Rebeca Ioana Rebeca Ioana Bună ziua, am un credit mare la o banca și mai multe IFN uri. Se poate face o refinanțare numai pentru IFN uri? (vezi toată discuția)
Contract credit ghcar ghcar Buna ziua, Se mai poate micsora povara unui contract de credit (considerand prevederile OUG50/2010) in care: 1) comisionul de rambursare in avans este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am un credit ipotecar și ma gândeam la o refinanțare. ... Al3cs Al3cs Bună ziua! Am un credit ipotecar și ma gândeam la o refinanțare. Am găsit pe internet o oferta buna, dar pare prea buna ca să fie adevărată. ... (vezi toată discuția)