avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un credit mare la o banca și mai multe IFN uri. ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un credit mare la o banca și mai multe IFN uri. ...

Bună ziua, am un credit mare la o banca și mai multe IFN uri. Se poate face o refinanțare numai pentru IFN uri?
Cel mai recent răspuns: Rebeca Ioana , utilizator 13:08, 15 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti face orice sunt de acord creditorii dvs. Nu-i cum vreti dvs., cam e cum vor ei … Intrebati-i .
Dacă o bancă ar risca atât de mult banii deponenților, și v-ar refinanța, ar fi norocul dumneavoastră.
Nu cred că o bancă serioasă, ar risca să vă refinanțeze creditele multe de la atâtea IFN-uri.
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2025
Dapix, utilizator
Buna ziua

Se poate face refinantare pentru orice vreti dvs.

Important este sa gasiti o banca sau alt IFN care sa va acorde suma dorita.
Mulțumesc frumos.

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Se poate face refinantare pentru orice vreti dvs.

Important este sa gasiti o banca sau alt IFN care sa va acorde suma dorita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare credit nou MadalinMcd MadalinMcd Buna ziua, mi-am achiziționat o mașină second hand in rate, finanțatorul este un IFN cu o dobândă uriașă mai exact 56% pe an. Suma plătită anticipat ... (vezi toată discuția)
Cum poate mama să-și stingă creanțele? Ana.rem Ana.rem Eu am 19 ani, am in salariu bun (2k RON net) si nu mai stau cu ea. Mama are 59 de ani, si are doua împrumuturi la banca. Nu știu suma totală, dar este ... (vezi toată discuția)
Incapacitate achitare rate banci - exista solutii pentru rezolvarea situatiei? ionmoromete ionmoromete As dori un sfat pentru rezolvarea situatiei de incapacitate achitare rate la banci pentru persoane fizice(ma refer la chestii serioase nu gen \"castig la ... (vezi toată discuția)