avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum îmi schimb buletinul după căsătorie?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum îmi schimb buletinul după căsătorie?

Bună dimineața. Intentionez sa ma căsătoresc in germania unde locuiesc de 2 ani împreună cu viitorul sot. Am mers la primărie și ne-am interesat de acte, primind ca raspuns că ne sunt necesare doar buletinele, certificatele de nastere, rezistența si un certificat de celibat din romania. Întrebarea mea este urmatoarea: in urma căsătoriei unde merg să imi schimb buletinul? Care sunt pașii? Trebuie schimbat imediat ca in românia sau pot aștepta pana ajung in țară? ( locuiesc in Bremen)

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean arab ramonaausfreiburg ramonaausfreiburg Sunt din Romania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean arab.As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc mie si de ce acte are el nevoie.As dori sa mai stiu daca ... (vezi toată discuția)
Casatorie in cipru laura42 laura42 Buna ziua M-am nascut in Romania si am cetatenie dubla- britanica si romana. M-am casatorit in 1999 in Anglia si am transcris casatoria in registrul ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean britanic si dreptul de sedere ContSters74714 ContSters74714 buna ziua.imi pare rau daca deschid din nou un subiect discutat,dar nu am gasit nimic ce ar putea sa ma lamureasca.logodnicul meu este cetatean britanic si ... (vezi toată discuția)