avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

personal contractual

Dupa introducerea noului cod adm., pt organizarea unui conc pt personal contractual se merge tot dupa HG nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice?
Cel mai recent răspuns: Sisi03 , utilizator 18:52, 31 Iulie 2019
HG nr. 286 din 23 martie 2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice nu a fost abrogata de Codul administrativ.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme metodologice de organizarea a concursului de ocuparea a posturilor vacante din sistemul bugetar beatrice3108 beatrice3108 Spuneti-mi, va rog,au aparut cumva alte norme metogologice de organizarea a concursurilor de ocupare a posturilor vacante din sistemul bugetar? Si daca da,unde ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare raisa-gabriela raisa-gabriela Avem o persoana angajata ca referent la compartimentul administrativ cu atributii de magaziner, a terminat facultatea si acum doreste promovarea pe studii ... (vezi toată discuția)
Buna seara!sunt salariata la d.g.a.s.p.c.ca personal contractual ... Crina1968 Crina1968 Buna seara!Sunt salariata la D.G.A.S.P.C.ca personal contractual in funcția de referent,cu studii superioare as dori sa știu dacă se poate trece pe studii ... (vezi toată discuția)