avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte funciara vs masuratori topografice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte funciara vs masuratori topografice

Buna ziua, doresc sa achizitionez un imobil care are suprafata din masuratori mai mica fată de cea inscrisă in cartea funciara (in cartea funciara este precizat ca geometria pentru acest imobil nu a fost gasita), ce demersuri se pot face pentru a putea obtine diferenta de teren, in jur de 300 mp.

Alte discuții în legătură

Declaratie notar renuntare la suprafata dacmoto dacmoto Buna ziua, Ma aflu in uramatorea situatie: In urma unei hot def si irev am obtinut dr de proprietatea asupra unui teren. In acea hot era mentionata si ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare..cadastru auraspacuras auraspacuras Buna,solicit ajutorul DV.poate gasesc aici un raspuns : parintii mei au hotarat sa-mi vanda casa cu teren mie ,ei fiind divortati legal ( partajul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Uzul capiunii ? sau alta lege? ciripino ciripino In anul 1973,tatal meu a cumparat o casa,de la stat,dar in accea vreme,nu se dadea si drept de proprietate asupra pamintului,ci i-a dat doar drept de ... (vezi toată discuția)