avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma pentru inchiriere trotinete electrice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma pentru inchiriere trotinete electrice

M-ar interesa ce ar fi mai avantajos pentru oferirea unui serviciu de inchiriere trotinete electrice (pfa/SRL).

In acelasi timp as vrea sa stiu daca spatiul pe care acestea vor sta trebuie sa fie concesionat avand in vedere ca vor fi pentru agrement in principal, deci vor fi luate si lasate in acelasi loc. Am vazut cazuri in care diverse vehicule de agrement sunt inchiriate din parcuri, nu am certitudinea ca au vreo autorizatie pentru aplasarea lor acolo.

As putea identifica persoanele ce vor inchiria pentru a fi ferit de eventuale furturi/distrugeri fara sa intru sub incidenta GDPR ?
Ultima modificare: Luni, 5 August 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pot sa inchiriez spatiu comercial ca si persoana fizica pentru petreceri? beasan beasan Buna ziua Rog ajutor intr-o problema Sunt persoana fizica si am un spatiu comercial pentru inchiriere. Cam de 4luni am renuntat la un client, care avea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am avut neplăcerea ca un vecin sa ii calce trotineta ... Alin-g1993 Alin-g1993 Bună ziua. Am avut neplăcerea ca un vecin sa ii calce trotineta fetiței mele care se afla lângă bordură în spatele blocului unde se joacă. Cine este ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere Pretorian Pretorian Buna ziua! problema este urmatoarea: un contract de inchiriere intervenit pentru o perioada de 5 ani intre mine si X. Plata chiriei se efectua in ultima zi ... (vezi toată discuția)