avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bani folositi din vanzarea unui imobil dobandit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bani folositi din vanzarea unui imobil dobandit inainte de casatorie pentru achizitionarea altui imobil

-sunt casatorit, detin un imobil dobandit inainte de casatorie;
-vrem sa achizitionam un imobil nou cu bani economisiti 20%, de la sora mea 60% si restul din contul viitorului cumparator (care este navigator si plecat, dar are pe cineva in tara care administreaza banii din cont);
As vrea sa stiu care este modalitatea ca in final pe actul de v-c al noului imobil sa reieasa si provenienta banilor, sau alt act, etc...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, mentionati in actul de cumparare, provenienta banilor si cuantumul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj lore33 lore33 Buna seara! Am si eu cateva intrebari ptr dvs, daca imi puteti raspunde va multumesc anticipat. Sunt intr-o relatie de 5 ani si doresc sa ma casatoresc, detin ... (vezi toată discuția)
Bunuri dobandite inaintea casatoriei și vândute Nicoleta C Nicoleta C Bună seara, vreau sa știu dacă am un imobil cumpărat înainte de căsătorie și îl vând, acum fiind căsătorita , dacă vreau sa cumpăr alt ceva cu ... (vezi toată discuția)
Achitare credit casa dupa casatorie Ciubotzel Ciubotzel Buna ziua! Am si eu o mica intrebare si sunt sigur ca cineva de pe acest forum ma poate ajuta! :) Sora mea a luat acum 1 an un apartament pt care a dat 20% ... (vezi toată discuția)