avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Cristina203
                      Utilizator

Cristina203
                      Utilizator                    

-MCR-	                   

Buna seara,
Acum 2 ani (09.09.2009) am incheiat un contract de telefonie mobila cu [editat] pe 2 ani iar acum 2 luni le-am adus la cunostinta ca doresc sa ... (vezi toată discuția)
	                    -MCR-	                   

Buna seara,
Acum 2 ani (09.09.2009) am incheiat un contract de telefonie mobila cu [editat] pe 2 ani iar acum 2 luni le-am adus la cunostinta ca doresc sa ... (vezi toată discuția)

Roberta S	                   

Am luat un telefon la abonament de la Arsis Vodafone pe 01.02.2019,a doua zi l-am dus inapoi fiind foarte dezamagita de telefon.I-am spus ca nu are ... (vezi toată discuția)
	                    Roberta S	                   

Am luat un telefon la abonament de la Arsis Vodafone pe 01.02.2019,a doua zi l-am dus inapoi fiind foarte dezamagita de telefon.I-am spus ca nu are ... (vezi toată discuția)

cosmindaniel12	                   

Buna ziua,
In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)
	                    cosmindaniel12	                   

Buna ziua,
In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)