avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare numere înmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare numere înmatriculare

Buna ziua, am o mașină înmatriculată pe numele meu, am mai cumpărat una, as vrea sa pun numerele de pe prima mașina pe a doua, se poate? Ce trebuie făcut?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Cat timp pot circula cu numerele fostului proprietar ( auto )? AnNemic AnNemic Buna ziua , am cumparat o masina , numerele de pe masina sunt ale fostului proprietar . O sa trec masina la impozit pe numele tatalui meu , insa cel mai repede ... (vezi toată discuția)
Probleme acte masina atomix60 atomix60 Buna ziua, am cumparat o masina de la \\\\"un prieten\\\\". Masina e inmatriculata in Germania. Am fost am scos numere rosii, iar cei de la politie mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina inmatriculata in italia jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna seara am si eu o intrebare: Am vandut si eu o masina inmatriculata in Italia ,si nu stiu ce acte imi trebuie sa o radiez. Imi trebuie numerele?Trebuie sa ... (vezi toată discuția)