avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa cautiune
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa cautiune

Am platit gresit taxa de cautiune, platind-o la trezorerie. Am depus chitanta originala la dosar. Cum pot s-o recuperez???? (Am depus inca o data taxa de cautiune la CEC....si am depus-o si la dosar).

Deci prima taxa, platita gresit, cum pot s o recuperez? Ajunge sa fac cerere sa slicitsa mi elibereze chitanta originala? Multumesc

Alte discuții în legătură

Restituire taxa cautiune Augusta_68 Augusta_68 Am platit gresit o taxa de cautiune. Mi s-a spus sa depun taxa la CEC ceea ce am si facut. Mi s-a respins suspendarea executarii silite. In dispozitivul ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune av.T.M. av.T.M. Buna. Am facut o cerere de suspendare a executarii si mi s-a respins. Imi spune-ti va rog pentru restituirea cautiunii ce pasi trebuie sa urmez? De ce acte am ... (vezi toată discuția)
Cerere recuperare cautiune lolo0112 lolo0112 poate cineva sa ma ajute cu un model de cerere pentru recuperarea cautiunii platita intr-un dosar de contestatie la executare? pt ca din informatiile pe care ... (vezi toată discuția)