avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Lipsa decont
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Lipsa decont

La demiterea mea am lăsat toate bonurile de decont deplasare pentru luna Iunie ( făcute cu ordin de deplasare,km,consum) conform legii. Azi am aflat ca nu primesc nimic,ca nu sunt trecută pe lista! In România, un director de școala poate face ce vrea,cum vrea? Instituția de stat este boutique? Va mulțumesc cu mențiunea ca am folosit mașina personală către Trezorerie și ISJ Ilfov

Alte discuții în legătură

Decontare ordin de delegatie croberta croberta Poate fi decontat un ordin de delegatie cu masina personala daca bonul fiscal de combustibil e datat ulterior efectuarii misiunii ? (vezi toată discuția)
Deplasari in interes de serviciu cu masina personala-cum se deconteaza? ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Apelez la Dvs. toti cei care utilizati forumul Avocatnet.ro pentru a ma ajuta intr-o problema legata de transportul in interes de servici cu ... (vezi toată discuția)
Delegatie cu masina firmei dana.cj.rojnita dana.cj.rojnita Buna ziua. Am cinci agenti vanzari, care merg in delegatie cu masinile firmei. Alimentarea masinilor se face cu card OMV . La ordinul de deplasare trebuie ... (vezi toată discuția)