avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitionare apartament pe firma
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitionare apartament pe firma

Buna ziua,

Ma interesau niste informatii referitoare la achizitionarea unui imobil pe firma. Am o firma platitoare de TVA si voi achizitiona imobilul tot de la o firma platitoare de TVA. Intrebarea mea este: care sunt avantajele/dezavantajele achizitionarii apartamentului pe firma? De asemenea, este nevoie ca aceasta achizitie sa aiba legatura cu obiectul de activitate al firmei? (firma se ocupa cu comercializare obiecte personalizate si activam doar in domeniul online)
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:13, 14 August 2019
nici un bun achizitionat pe firma si care nu are legatura cu obiectul de activitate al firmei si nici cu activitatile conexe (administrativ, logistic, etc) nu este deductibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avantaje/dezavantaje firma platitoare de tva florin-g florin-g Am nevoi de ajutor! Poate cineva sa imi explice care este diferenta dintre o firma platitoare de TVA si una care nu plateste TVA, avantaje si dezavantaje? Va ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile srl emil99 emil99 Buna ziua SRL COD CAEN: 6312 Doresc sa-mi cumpar un Espressor + Rasnita pentru birou (cost aproximativ 4500 LEI). Poate fi considerata aceasta ... (vezi toată discuția)
Tarif fara tva sau..cu tva pt servicii de administrare !? George Staicu George Staicu Asociatia noastra de proprietari (recent infiintata) doreste sa angajeze o firma de administrare (cu servicii complete: administrare tehnica, contabilitate, ... (vezi toată discuția)