avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... termen pastrare
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

termen pastrare

Buna ziua,

Dupa incetarea contractului individual de munca , fisele de instruire individuala SSM si SU ale fostului angajat, cat timp se pastreaza/se arhiveaza ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:13, 16 August 2019
HG nr. 1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare mentioneaza:
-art. 81
(4) Fisa de instruire individuala va fi pastrata de catre conducatorul locului de munca si va fi insotita de o copie a ultimei fise de aptitudini completate de catre medicul de medicina muncii.
(5) Fisa de instruire individuala se pastreaza in intreprindere/ unitate, de la angajare pana la data incetarii raporturilor de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm si psi flor05 flor05 Cat timp se pastreaza fisele de SSM si PSI daca firma se inchide sau angajatul pleaca din firma (vezi toată discuția)
Fise ssm +su buna ziua, am o situatie pentru care au pareri diferite: ... alecs96 alecs96 Fise SSM +SU Buna ziua, Am o situatie pentru care au pareri diferite: Am angajati temporari care au semnat fisele de SSM la inceputul activiatii. Se ... (vezi toată discuția)
Fise de aptitudine vechi mmarza mmarza Buna ziua Am o intrebare legata de fisele de aptitudine vechi (expirate). Legat de cadrul legal, inspectorii ITM, cand vin in control si verifica fisele de ... (vezi toată discuția)