avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Trecerea graniței cu mașina altui proprietar
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Trecerea graniței cu mașina altui proprietar

Buna ziua, va rog sa îmi Spune-ți cum pot ieși din țara cu mașina unui alt proprietar ( aceasta fiind a tatălui meu) de ce acte am nevoie sau dacă am măcar nevoie de acte?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: christianstk , utilizator 18:13, 16 August 2019
Proprietarul sa va incheie procura sau contract de comodat
Gresit. Aveti nevoie doar de actele masinii IN ORIGINAL, in caz de un control la vama. Si, desigur, masina sa nu fie data in urmarire pentru furt, confiscare, obiectul unei anchete penale etc.
Valabil totusi doar pe teritoriul UE. Un prieten plecat spre Republica Moldova a fost intors de la granita, masina fiind pe numele tatalui sau si avand acelasi nume de familie.

www.avocatnet.ro/articol_461...
Ultima modificare: Vineri, 16 August 2019
christianstk, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)
Procura auto daca e masina tatalui meu? bpardut bpardut Am nevoie de procura auto daca masina este inscrisa pe tatal meu dar acum o conduc numai eu? (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare pentru scoaterea autovehiculului din tara? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am un opel astra, autovehicul pe care il folosesc eu. Masina este inmatriculata pe bunica mea, RCA-ul fiind ~1/4 mai mic decat daca ar fi ... (vezi toată discuția)