latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

latka, utilizator
 latka, utilizator 	
			 catalinamirela 
	    	Utilizator

catalinamirela 
	    	Utilizator	    

Conform art. 209 alin. 1 din HG1391 /2006 termenul în care va putea trimite înștiințare pentru cumulul a 15 puncte de penalizare era de 10 zile de la data înregistrării ultimelor puncte.
Acel termen a fost depășit de mult.
Asta înseamnă că sancționarea dvs. în acest mod ar fi ilegala.
 latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

latka, utilizator
 latka, utilizator 	
			 catalinamirela 
	    	Utilizator

catalinamirela 
	    	Utilizator	    

Au trimis plic cu instiintare prin posta cu confirmare de primire? Vi s-a trimis dupa aceea PV de sanctionare ? Exista proces verbal cu martor prin care sa se ateste ca la adresa dvs a fost afisata acea contraventie ? Trebuia ca apoi sa va trimita o alta instiintare ca vi s-a majorat pedeapsa cu 30 de zile pentru nepredare permis.
Cam multe au de dovedit. Cititi OG 2/2001 despre regimul juridic al contraventiei.
Oricum,aceasta sanctiune complementara, de suspendare permis este prescrisa, termenul fiind de 3 ani. Acest lucru este prevazut de articolul 121 din OUG 195/2002 (codul rutier).
Articolul 121
(2) Executarea sanctiunii contraventionale complementare se prescrie in acelasi termen in care se prescrie sanctiunea contraventionala principala.
O obligatie fiscala (amenda - care este sanctiunea contraventionala principala) nerevendicata de autoritati se prescrie dupa 3 ani, prin urmare si sanctiunea complementara de suspendare permis.
 romi_codrean	                   

salut
as vrea sa aflu pareri in urmatoarea speta cu care se confrunta un coleg
in mai 2007 a fost surpris in timp ce circula in localitate cu 104 km/h adica ... (vezi toată discuția)
	                    romi_codrean	                   

salut
as vrea sa aflu pareri in urmatoarea speta cu care se confrunta un coleg
in mai 2007 a fost surpris in timp ce circula in localitate cu 104 km/h adica ... (vezi toată discuția)

Alex13e	                   

Am contestat un proces verbal prin cara mi se suspenda dreptul de a conduce autovechicule. Au trecut 9 luni de la intocmirea procesului verbal si cred ca am ... (vezi toată discuția)
	                    Alex13e	                   

Am contestat un proces verbal prin cara mi se suspenda dreptul de a conduce autovechicule. Au trecut 9 luni de la intocmirea procesului verbal si cred ca am ... (vezi toată discuția)

costi1	                   

Stimati colegi,
Am o speta f interesanta, si anume, in luna februarie 2006 am fost prins de aparatul radar cu viteza de 118 km/h in localitate, ... (vezi toată discuția)
	                    costi1	                   

Stimati colegi,
Am o speta f interesanta, si anume, in luna februarie 2006 am fost prins de aparatul radar cu viteza de 118 km/h in localitate, ... (vezi toată discuția)