avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Intretinere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Intretinere

Bună ziua, sunt divorțat avem custodie comună la copii,mar interesa dacă pot să-i bag si eu la impozit la lucru , îi are si ea băgați la impozit ,la serviciu meau spus ca ambii părinți au dreptul să-i bage la impozit la lucru dar nu m-au putut lămuri de la serviciu?

Alte discuții în legătură

Custodie comuna fizica Madaaa Madaaa Buna seara, Ma aflu in plina despartire de sotul care m-a inselat. Avem impreuna un copil de 1 an jumatate iar eu sunt insarcinata in 7 luni, urmand sa ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori cosmin_lan cosmin_lan Buna ziua as dori daca ma puteti lamuri in urmatoarea problema. Sunt casatorit am doi copii si sotia de o vreme pleca la munca in strainatate. atat eu cat si ... (vezi toată discuția)
Re: autoritate parinteasca Heather Heather In lumina Noului Cod Civil, as dori sa ma lamuriti ce se intimpla cu hotaririle judecatoresti, pronunate inainte de 1 octombrie 2011, ramase definitive si ... (vezi toată discuția)